14.9 C
Lloret de Mar
Sanitaris amb pizzes del Carpi, durant la primera onada (Carpi Pizza Lloret)

Carpi Pizza Lloret col·labora estretament amb les causes socials

A la primera onada van entregar pizzes gratuïtament als sectors sanitaris i de seguretat. A més, donen menjar a persones necessitades i tenen les portes obertes per si poden ajudar en alguna cosa més.

Sanitaris amb pizzes del Carpi, durant la primera onada (Carpi Pizza Lloret)

Darreres Notícies

L’Ajuntament organitza Lloret Jove amb el Cinema, un passi de curtmetratges locals

Es farà aquest vespre (20 hores) al Teatre i s'hi estrenaran 'MOLLY. The Strange Life of a Contemporary Artist' i el capítol 2 d''El Negocio'.

S’inaugura ‘Trajectòries’, la nova mostra del Batxillerat Artístic del Coll i Rodés

És una mostra dels treballs de totes les assignatures artístiques de primer i segon de Batxillerat. Es podrà visitar a la Biblioteca municipal fins al 6 de maig.

Gonzalo Silveyra i Christian Rodríguez roden el videoclip de Flowery i James Lover (Diego a ‘La isla de las tentaciones’)

És el nou single de Flowery, titulat 'Descarada'. En menys d'una setmana, ha aconseguit gairebé 300.000 visualitzacions a YouTube.

La Piscina de Lloret ha acollit l’estada de la selecció juvenil de natació d’Eslovènia

El director de la Piscina, Ricard Salinas, destaca que els clubs estrangers tenen moltes ganes de poder venir a entrenar a Lloret, però les restriccions per la pandèmia ho fan complicat.

Sofia Valencia publica el seu segon poemari: ‘Amor, creatividad y alma MERAKI’

És un recull de 57 poemes que ella mateixa explica que són més romàntics que els del primer poemari.

Carpi Pizza, que va obrir les seves portes a Lloret de Mar fa 26 anys, col·labora estretament amb les causes socials.

Durant el confinament, que la pizzeria va seguir repartint com tants altres establiments de restauració, va voler tenir un detall per agrair la feina que feien els col·lectius que vetllaven per a la ciutadania, tant sanitaris com cossos de seguretat, i els va obsequiar entregant-los pizzes gratuïtament, tal com ha explicat el responsable de Carpi Lloret, Andrea Menegatti.

“Vam repartir pizzes per mostrar la nostra solidaritat i per donar suport a aquests sectors que treballaven intensament”

Andrea Menegatti

De fet, com diem, Carpi intenta col·laborar en tot el que pot amb les necessitats socials dels veïns de Lloret. Andrea Menegatti explica que, malgrat que també passen un moment complicat perquè la feina s’ha reduït molt arran de la crisi del coronavirus, donen productes bàsics i pizzes a persones que no tenen recursos per menjar.

“Hi ha persones que ho estan passant molt malament que s’acosten a la pizzeria i els donem algun paquet amb productes primaris, com sal o pasta, i a vegades també pizzes”

Andrea Menegatti

El responsable de Carpi Lloret explica que van traient ofertes perquè entenen que la població passa una situació complicada amb la crisi social i econòmica, i demanar menjar a domicili, per a moltes persones, s’ha convertit en un luxe

“Nosaltres també ho estem passant malament, perquè l’economia no és la mateixa que fa dos anys. Ha baixat una mica la feina, perquè la gent va deixar de treballar i li costa, i entenem que ara demanar pizza s’ha convertit en un luxe”

Andrea Menegatti

Andrea Menegatti assegura que tenen les portes obertes als serveis socials per ajudar en tot el que puguin.

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.