2.3 C
Lloret de Mar

El Casal de la Gent Gran celebra el 33 aniversari avui, diada de Sant Jaume

La celebració, en què s'hi espera molta gent, constarà d'agraïments, sardanes, concerts, balls i sortejos.

El balcó del casal, 'guarnit' per la Festa Major
El balcó del casal, 'guarnit' per la Festa Major

Darreres Notícies

El Casal Municipal de la Gent Gran celebra aquest dimarts, diada de Sant Jaume, el 33è aniversari. S’han programat un total de cinc activitats adreçades, especialment, als jubilats de la vila. La jornada comença a les 12 hores, a la Plaça Pere Torrent, amb l’audició de sardanes, a càrrec de la cobla Flama de Farners.

servicios profesionales jimenez

Després, a partir de les 13 hores, és moment de fer agraïments. Wendy Osborne, membre del Casal de la Gent Gran, explica que es destina “als nostres grups culturals, que col·laboren en diferents activitats del poble, a qui volem donar les gràcies per la feina que fan”.

La celebració continuarà a les 17 hores, amb el concert de la coral “Tot Cor”, que també està d’aniversari, en concret, el 15è. Serà a la sala polivalent de la Casa de la Cultura, on s’hi sumarà el grup d’havaneres. La tarda de festa es tancarà amb un berenar popular, balls i sortejos. S’hi esperen un munt de persones.

L’aniversari del Casal permet fer un balanç molt positiu pel gran nombre d’activitats que s’hi fan al llarg de l’any. Osborne subratlla que “el Casal funciona, és una instal·lació que té força moviment durant tot l’any, fem cursos i activitats que mouen una gran quantitat de jubilats…. no ens avorrim gens”.

A banda de la festa grossa al Casal de la Gent Gran, avui hi ha més actes de festa major a Lloret. A les 20:30 hores, a la Plaça de la Vila, es podrà gaudir d’una altra audició de sardanes amb la Flama de Farners. Més tard, a les 22 hores, hi haurà la passada dels obrers de Sant Elm, que anunciaran la festa de l’endemà pels principals carrer de la vila.

Per últim, a partir de les 22:30 hores hi haurà la tradicional cantada d’havaneres. Serà amb els grups “Port Bo” i “Cabotatge”, a Sa Caleta. Com és habitual, durant les actuacions, es repartirà cremat per a tothom.

spot_img

El + Vist