11.1 C
Lloret de Mar

El Casinet ha convidat Roser Rosés, de 90 anys, per parlar de les seves memòries

Als anys 30, es va veure obligada a deixar la família i anar a viure a Rússia, Estats Units i Mèxic. No va ser fins al 1947 quan va poder recobrar la seva família. La xerrada és avui a les 20 hores.

Roser Rosés
Roser Rosés

Darreres Notícies

Roser Rosés té 90 anys i acaba de publicar un llibre sobre les seves memòries on explica la dura experiència que va viure quan era petita: als anys 30, es va veure obligada a deixar la família i anar a viure a Rússia, Estats Units i Mèxic. No va ser fins al 1947 quan va poder recobrar la seva família.

Avui serà a Lloret per explicar-ho al Club Marina Casinet. El president, Joan Domènech, explica que durant molts anys la Roser no va poder parlar del que li havia passat, fins que va ser el moment de parlar-ne. I, de fet, actualment fins i tot és col·laboradora del Club d’Amics de la Unesco i del Museu d’Història de Catalunya.

Per a en Joan Domènech, el més rellevant de la seva experiència és la vitalitat amb què la Roser, amb 90 anys, explica tots els detalls. I també com van anul·lar-li la personalitat, amb fets que poden semblar irrellevants però que no ho són gens, com per exemple tallar-li les trenes.

El llibre de les memòries de la Roser, precisament, es titula Trenes tallades. Records d’una nena de Rússia. Tothom que el vulgui comprar ho podrà fer aquest vespre a la seu del Casinet, on la xerrada començarà, com és habitual, a les vuit del vespre.

 

spot_img

El + Vist