4.8 C
Lloret de Mar
Cues de camions a l'AP-7 a l'alçada de Borrassà

El CDR de Lloret demana relleus per a la gent mobilitzada que ha tallat l’AP-7 a Borrassà

Es trobarà amb els manifestants a les 18 hores, a la plaça de la Vila.

Cues de camions a l'AP-7 a l'alçada de Borrassà

Darreres Notícies

El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Lloret aprofitarà la concentració de protesta d’aquesta tarda a la plaça de la Vila (18h) per organitzar relleus per a les persones mobilitzades a l’AP-7, a l’alçada de Borrassà.

En concret, demana als assistents que s’organitzin cotxes per anar-hi i que es portin provisions: brou calent, pa, embotit, galetes, aigua, cafè en termos, etc.

El CDR Lloret ens ha fet arribar aquest comunicat, del qual en fem ressò:

“El CDR Lloret participa avui, juntament amb els altres Comitès de Defensa de la República CDR Nord-Orientals, en el tall pacífic i reivindicatiu de l’AP-7 a l’altura de Borrassà. El tall d’aquesta via s’ha iniciat a les 6 hores d’avui amb normalitat, només amb un parell de petits incidents verbals per part d’alguns dels primers camions afectats.

Al llarg del matí s’han presentat alguns membres del Cos de Mossos d’Esquadra. A mig matí un cap d’aquest cos policial ha advertit els manifestants que havien d’obrir un carril, avisant-los que si no ho fan estan exposats a multes de 600 a 30.000€, i avisant-los que tots ells han estat fotografiats i filmats. Ha advertit que en cas que no s’obri el carril intentaran usar la força per desallotjar-los i, en cas que això no fos possible, avisarien la Policia Nacional per demanar reforços.”

spot_img

El + Vist