Dimarts, 26 gener 2021
11.6 C
Lloret de Mar
Un moment de l'oració d'aquest matí

Centenars de musulmans de Lloret han celebrat plegats la fi del Ramadà

Ha estat aquest matí de divendres amb l’oració conjunta i multitudinària al pavelló municipal d'esports.

Un moment de l'oració d'aquest matí

Darreres Notícies

Es crea una plataforma digital de comerç per als establiments de Lloret

La futura eina s'ha exposat en el ple d'aquest dilluns, arran d'una moció de Força Lloret, aprovada per unanimitat.

Little Fish Shoes, de Lloret, millor iniciativa emprenedora de La Selva de l’any passat

Noelia Garvín es mostra molt satisfeta per rebre aquest reconeixement a la seva tasca artesana i creativa, que permet oferir sandàlies personalitzades.

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

Últims dies per presentar les candidatures al premi Aurora

Aquest guardó té per objectiu reconèixer la tasca realitzada per dones o entitats que hagin treballat per millorar la situació de les dones a Lloret.

Aquest matí, centenars de musulmans s’han reunit al pavelló municipal d’Esports de Lloret de Mar per celebrar, plegats, la fi del Ramadà. És el mes sagrat dels musulmans, en què han fet dejuni, sense menjar ni beure durant les hores de sol.

Ara que ha acabat aquesta tradició, vénen uns dies de celebració, com l’oració conjunta i multitudinària que han fet avui al pavelló, tal com ha explicat Youseff Lyousi, representant de la comunitat islàmica de Lloret.

El Ramadà és una tradició molt important per als musulmans. Durant aquest mes, recorden que fa 1.400 anys va néixer l’Islam, la seva religió. A Catalunya, 300.000 persones segueixen el Ramadà.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.