18 C
Lloret de Mar

Centenars de persones surten als carrers de Lloret per l’aturada general d’aquest dimarts

Les protestes han estat d'allò més cíviques, amb algunes estelades, crits "d'independència!" i la presència dels gegants de Lloret.

Manifestació ahir a la tarda pel Rieral
Manifestació ahir a la tarda pel Rieral

Darreres Notícies

L’aturada general d’aquest dimarts, per protestar per les agressions policials de l’1 d’octubre, s’ha traduït a Lloret en carreteres tallades al matí i una manifestació pels carrers de la vila a la tarda. Una i altra protesta han estat d’allò més cíviques, amb centenars de persones, algunes estelades, crits “d’independència!” i la presència dels gegants de Lloret.

servicios profesionales jimenez

Davant de la situació política de Catalunya, l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, diu que “entenc que hi hagi nerviosisme, sigui quina sigui la posició ideològica. Jo li diria a la gent que estigui tranqui-la, que no s’espanti, perquè vingui el que vingui ho farem amb molt de compte i respectant a tothom”.

Milers de persones arreu de Catalunya han omplert, aquest dimarts, les places de totes les poblacions per protestar per les agressions policials durant l’1 d’octubre. Ha estat en un ambient festiu en què s’ha condemnat la violència, s’ha demanat diàleg i s’ha exigit la retirada dels cossos de la policia espanyola.

spot_img

El + Vist