Dimarts, 2 març 2021
12.7 C
Lloret de Mar
Manifestació ahir a la tarda pel Rieral

Centenars de persones surten als carrers de Lloret per l’aturada general d’aquest dimarts

Les protestes han estat d'allò més cíviques, amb algunes estelades, crits "d'independència!" i la presència dels gegants de Lloret.

Manifestació ahir a la tarda pel Rieral

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

L’aturada general d’aquest dimarts, per protestar per les agressions policials de l’1 d’octubre, s’ha traduït a Lloret en carreteres tallades al matí i una manifestació pels carrers de la vila a la tarda. Una i altra protesta han estat d’allò més cíviques, amb centenars de persones, algunes estelades, crits “d’independència!” i la presència dels gegants de Lloret.

Davant de la situació política de Catalunya, l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, diu que “entenc que hi hagi nerviosisme, sigui quina sigui la posició ideològica. Jo li diria a la gent que estigui tranqui-la, que no s’espanti, perquè vingui el que vingui ho farem amb molt de compte i respectant a tothom”.

Milers de persones arreu de Catalunya han omplert, aquest dimarts, les places de totes les poblacions per protestar per les agressions policials durant l’1 d’octubre. Ha estat en un ambient festiu en què s’ha condemnat la violència, s’ha demanat diàleg i s’ha exigit la retirada dels cossos de la policia espanyola.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica