14.3 C
Blanes
Fotograma del film

El cineclub Adler projecta ‘Grand Prix a la muntanya dels invents’ per al públic familiar

El film es veurà de manera gratuïta aquest dissabte, a partir de les 17:30 hores, al teatre municipal de Lloret.

Fotograma del film

Darreres Notícies

Després de l’èxit del passat dijous, amb el teatre ple a vessar per veure ‘Estiu 1993’, el cineclub Adler fa una altra proposta cinematogràfica aquest dissabte, en aquest cas adreçada al públic familiar.

Es tracta de ‘Grand Prix a la muntanya dels invents’. El president del cineclub, Joan Moret, assenyala que “és una petita joia del cinema d’animació, estrenada al 1976, però recuperada recentment”.

L’argument parteix de la situació següent: al cim d’una muntanya hi viu el mecànic de bicicletes i inventor Teodor amb els seus amics, el pessimista mussol Lambert i el valent i optimista Sonny. Els tres construiran un cotxe de competició gegantí, l’Il Tempo Gigante, per fer front al campió mundial de Fórmula 1, que no és ni més ni menys que un antic ajudant que va robar la fórmula d’un motor a en Teodor.

‘Grand Prix a la muntanya dels invents’ -dins del cicle ‘cinema de Festa Major’- es projecta de manera gratuïta aquest dissabte, a partir de les 17:30 hores, al teatre municipal de Lloret. La recollida d’entrades s’ha de fer al Museu del Mar i a El Puntet. La pel·lícula es recomana a nens a partir de sis anys.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist