15.1 C
Lloret de Mar

El Cineclub Adler projectarà ‘El abrazo de la serpiente’ aquest dijous

La projecció de la segona pel·lícula de la temporada es farà a un quart de deu de la nit, després del pregó de Festa Major, que també es farà al teatre municipal.

Un fragment de la pel·lícula
Un fragment de la pel·lícula

Darreres Notícies

El Cineclub Adler torna aquest dijous amb El abrazo de la serpiente, una pel•lícula colombiana que explica la història de Karamakate, un poderós xaman de l’Amazònia que és l’últim supervivent de la seva tribu. Ell és el nexe d’unió entre dos exploradors que coincideixen en el lloc però no en el temps, segons ha explicat el president del cineclub, Joan Moret. Precisament, Moret opina que un dels principals atractius de la pel·lícula és que la història s’explica des del punt de vista de l’indígena.

Dirigida per Ciro Guerra, El abrazo de la serpiente va guanyar el premi Art Cinema en la secció Quinzena de Realitzadors del Festival de Cannes 2015 i va ser nominada a l’última edició dels Oscar per a millor pel•lícula de parla no anglesa. Precisament, el president del cineclub considera que el film és una obra d’art.

La pel•lícula es podrà veure aquest dijous al teatre municipal de Lloret i es projectarà en versió original subtitulada. De fet, el cineclub ho fa sempre així, però Joan Moret creu que aquest cop té més sentit que mai donat que és una producció que barreja molts idiomes.

El passi és aquest dijous, a un quart de deu de la nit, al teatre municipal. La casualitat ha fet que la segona projecció de la temporada coincideixi amb el dia del pregó de Festa Major, que es farà també dijous al teatre, però just abans, a les vuit del vespre.

spot_img

El + Vist