31.3 C
Lloret de Mar
Foto amb mòbil

Classes de fotografia amb càmera tradicional i de mòbils

Aquest dilluns comença en el Puntet un curs de fotografia, que inclou càmeres tradicionals i mòbils. La finalitat és treballar els dos vessants de la fotografia: el que parteix de les regulacions manuals i el que té a veure amb xarxes socials i manipulació de la imatge amb filtres i demés. El curs, que es […]

Foto amb mòbil

Darreres Notícies

Aquest dilluns comença en el Puntet un curs de fotografia, que inclou càmeres tradicionals i mòbils. La finalitat és treballar els dos vessants de la fotografia: el que parteix de les regulacions manuals i el que té a veure amb xarxes socials i manipulació de la imatge amb filtres i demés. El curs, que es durà a terme els dilluns, consta de tres sessions teòriques i tres més de caire pràctic, una de les quals serà de nit.

El professor Albert Mas exposa que no cal tenir coneixement previs. “Només dur la càmera, sigui reflex o compacta, per entendre’n tots els paràmetres, per utilitzar-la i solucionar error que es cometen i ni coneixem”, resumeix.

El curs inclou càmeres tradicionals i també ensenya a fer servir les càmeres dels telèfons mòbils, especialment dels dispositius intel·ligents, que permeten manipular les imatges a través de la xarxa social Instagram. “Vindrà la Pilar Junyent, una instagramer molt activa, que farà una part de les classes i ens ajudarà amb la pràctica”, afegeix Mas.

Encara hi ha places disponibles per al curs de fotografia que comença aquest vespre en el Puntet. L’horari: els dilluns, de 8 a 10 de la nit. El preu: 18 euros i mig o 14 amb el Carnet Jove.

spot_img

El + Vist