2.3 C
Lloret de Mar

El Club Hoquei Lloret torna a tenir un equip de base femení

La intenció és que les nenes del club s’apleguin per jugar alguns partits juntes, a la vegada que segueixen jugant amb els equips de nens.

L'equip mini femení del Lloret
L'equip mini femení del Lloret

Darreres Notícies

El Club Hoquei Lloret recupera la base femenina, després d’unes quantes temporades sense tenir-ne. La responsable és Cristina Carbó, que ha explicat que la intenció és que les nenes del club s’apleguin per jugar alguns partits juntes, a la vegada que segueixen jugant amb els equips de nens.

servicios profesionales jimenez

Cristina Carbó ha explicat que a Lloret és complicat trobar nenes que vulguin jugar a hoquei, perquè hi ha una oferta esportiva molt variada. Tot i així, confia en poder donar força a la base femenina, perquè les nenes puguin crear un grup, ja que quan arribin a sènior hauran de jugar plegades. A més, si veuen que tenen un equip femení és més fàcil enganxar-les.

El nou equip femení de base del Club Hoquei Lloret, format per nenes de tres a vuit anys, va debutar dissabte passat en un partit amistós contra el Tordera. Tot i que el Tordera, molt més experimentat, va endur-se la victòria de manera clara, Cristina Carbó assegura que l’experiència va ser molt enriquidora.

Si algú està interessat en contactar amb el Club Hoquei Lloret ho pot fer qualsevol tarda al pavelló municipal d’esports preguntant per la Cristina o bé pel coordinador del club i entrenador del primer equip, Manolo Barceló.

spot_img

El + Vist