15.6 C
Lloret de Mar
Nens participant al concurs

El Club Nàutic Cala Canyelles organitza dissabte el concurs de pesca infantil

Els participants poden tenir màxim dotze anys i han d'inscriure's al port o al telèfon 972 36 88 18. La convocatòria és a les cinc de la tarda de dissabte.

Nens participant al concurs

Darreres Notícies

El Club Nàutic de Cala Canyelles organitza aquest dissabte el tradicional concurs de pesca infantil.

Un membre de l’entitat, Joan Berengueras, ha explicat que la intenció és que els més petits coneguin el port i s’aficionin a la pesca. Els peixos, en acabar, es tornen a llançar al mar.

Els participants han de portar galleda, esquer i els estris de pesca. El nombre de participants es limita a 70 i l’edat màxima són 12 anys. El concurs és gratuït i els nens han d’estar acompanyats d’un adult.

El guanyador serà qui hagi pescat un nombre més alt de peixos. I, en cas d’empat, qui tingui el peix més gros. El primer premi és la Copa de l’Ajuntament de Lloret, mentre que segon, tercer i quart rebran la copa del Club Nàutic de Cala Canyelles.

En acabar, es farà un berenar i se sortejarà una canya de pescar entre els participants.

El concurs és gratuït, tot i que els participants han d’inscriure’s al mateix port o bé trucant al telèfon de les oficines del club: 972 36 88 18.

D’altra banda, el Club Nàutic de Cala Canyelles vol aportar el seu granet de sorra a la Festa Major de Santa Cristina i per això diumenge intentarà que surtin la majoria d’embarcacions possibles de les que hi ha amarrades al port. D’aquesta manera, l’entitat vol que la processó marítima quedi més lluïda.

spot_img

El + Vist