34.4 C
Lloret de Mar
Dispositiu policial nocturn a Lloret.

Com afronta Lloret les nits sense toc de queda

La policia ha detingut tres homes per una baralla amb cops de puny i pals al carrer Sant Pere.

Dispositiu policial nocturn a Lloret.

Darreres Notícies

Lloret de Mar,com la majoria de municipis catalans, s’ha quedat sense el toc de queda, arran de la decisió del TSJC, que no avala els nous criteris de la Generalitat per mantenir la mesura, fet que la deixa sense cobertura legal. La decisió, coneguda aquest dijous, ha entrat en vigor aquesta nit passada.

Davant d’aquesta situació, des de l’Ajuntament, l’alcalde Jaume Dulsat assenyala que a partir d’ara la gent té dret a quedar-se de nit al carrer però que vetllaran perquè ho generin sorolls, ni consumeixen alcohol a la via pública, a més de no permetre aglomeracions. Especifica que “és un nou canvi que ens apliquen sense gairebé marge de maniobra i planificació”.

Jaume Dulsat detalla que els objectius són que “ara no podem obligar la gent a marxar, té dret a estar al carrer, però no a fer soroll, ni consumir alcohol o ser més de 10 persones”. L’alcalde afegeix que “ja estem treballant amb la prefectura de policia en una nova ordre de servei per adaptar-nos als canvis que ha ordenat el TSJC”.

Aquest dijous s’ha produït una baralla al carrer Sant Pere. Va ser ahir al vespre, hi havia 6 persones implicades i amb cops de pal i de puny. La policia ha detingut tres dels implicats i n’investiga els altres tres. L’origen de la baralla sembla ser motivat per la possessió d’un habitatge a la població.

L’alcalde afegeix que l’operatiu policial que hi ha a les nits està al màxim, amb una 60a d’agents, entre local i Mossos, i que en els propers dies seran “claus” per anar perfilant l’actuació nocturna, ara que ja no hi ha toc de queda. “Les previsions ens diuen que la propera setmana percebrem un canvi progressiu de perfil de visitant a la destinació”, conclou Dulsat.

spot_img

El + Vist