8.3 C
Lloret de Mar

L’exposició ‘Com un vas buit’, de Jordi Isern, arriba a la Casa de la Cultura

La mostra la formen una vintena de peces, moltes de les quals de gran format, en què l'artista treballa amb la seva personal reinterpretació del cos humà.

Jordi Isern, davant d'una de les seves pintures de gran format, a la Casa de la Cultura
Jordi Isern, davant d'una de les seves pintures de gran format, a la Casa de la Cultura

Darreres Notícies

Una exposició de primer ordre ocupa la Casa de la Cultura tot aquest mes de desembre. És una mostra de l’artista Jordi Isern, titulada “Com un vas buit”, que es podrà visitar fins el 7 de gener.

L’exposició és una mirada a l’interior de l’ànima humana, i una reflexió profunda a la concepció que té l’artista sobre l’art. La formen una vintena de peces, moltes de les quals de gran format, en què Isern treballa amb la seva personal reinterpretació del cos humà.

Aquesta és l’exposició més experimental que ha ideat Isern al llarg de tota la seva trajectòria, sobretot pels materials i llenguatges que fa servir, com paper, ferro o fusta. Però l’artista barceloní hi afegeix radiografies, llençols, roba, draps o gases, que reflecteixen la malaltia que ha passat aquest any.

Isern afegeix que ha titulat la mostra ‘Com un vas buit’ perquè ho considera una conclusió: “en el fons, som recipients per on entra i surt el cosmos, la meva obra tendeix a un despullament per mostrar l’existència humana“.

El mateix artista defineix aquesta mostra com a pintura figurativa, que tot i ser realista tendeix a una certa abstracció. Això li permet explicar com funciona el seu procés de creació a l’hora de pintar. “M’agrada que el temps s’apoderi de l’obra, deixar fer i desfer”, exposa. Jordi Isern assegura que ‘no pateix pintant’, que és ‘aventura’ tot i que pot tardar anys en acabar una obra.

Recomanem la visita de l’exposició “Com un vas buit”, a la Casa de la Cultura, fins al proper 7 de gener.

spot_img

El + Vist