16.5 C
Lloret de Mar
Campanya de vacunació de la grip

Comença la campanya de vacunació de la grip arreu de Catalunya

Una campanya que s'adreça, com cada any, als majors de 60 anys, als malalts crònics, a les embarassades i al personal sanitari.

Campanya de vacunació de la grip

Darreres Notícies

Ja ha començat la campanya de vacunació de la grip arreu de Catalunya. Una campanya que s’adreça, com cada any, als majors de 60 anys, als malalts crònics, a les embarassades i al personal sanitari.

Així ho recorda Cristina Masvidal, infermera de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que fa una crida als col·lectius específics a vacunar-se i ressalta que els efectes secundaris són molt lleus.

La infermera recorda que els virus gripals canvien cada any i, per tant, el risc de contraure la malaltia hi és encara que s’hagi posat la vacuna. Però cal tenir present que les conseqüències seran més lleus.

La campanya s’allarga fins al 15 de desembre, ja que després hi ha el pic de casos de grip. Les persones interessades en vacunar-se, han d’adreçar-se al seu ambulatori. Per a tot Catalunya, s’han distribuït 1.200.000 dosis.

Cal tenir en compte que la vacuna protegeix contra la grip, però no contra el refredat comú ni contra altres infeccions respiratòries víriques.

spot_img

El + Vist