10.4 C
Lloret de Mar
Les obres, aquest matí

Comença la primera fase del projecte de les pistes de pàdel i tennis amb l’adequació del pàrquing

Avui s'han començat a aplanar els terrenys per obrir 200 places d'aparcament de manera provisional. Passat festes, començaran a construir-se les pistes de tennis, pàdel i multiesportiva.

Les obres, aquest matí

Darreres Notícies

Avui han començat les obres de les pistes de pàdel i tennis. De fet, els treballs que s’han iniciat són per aplanar el terreny on hi haurà un aparcament de 215 places i passat festes començarà la construcció de les pistes.

El regidor d’Esports i Urbanisme, Joan Bernat, remarca que aquest pàrquing municipal serà gratuït i serà molt utilitzat per la zona on estarà ubicat, a prop de les escoles i enmig de la zona esportiva. En el termini de deu o dotze dies, l’aparcament s’obrirà de manera provisional i s’acabarà d’adequar d’aquí a uns mesos, quan ja estiguin fetes les pistes. La previsió és fer-ne sis de pàdel, tres de tennis i una multiesportiva.

L’aparcament estarà tancat uns 10 dies i tornarà a obrir amb gairebé el doble de places

Tot plegat, complementarà l’oferta d’instal·lacions municipals, a banda de millorar el servei de l’equipament de la piscina. En aquest sentit, el regidor recorda que la Piscina municipal ha doblat el nombre de socis des que l’Ajuntament en va agafar la gestió fa dos anys i creu que s’està fent molt bona feina.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, està d’acord en què aquestes pistes seran un atractiu més per a Lloret com a destinació de turisme esportiu.

Les obres és previst que estiguin enllestides en el termini aproximat d’uns cinc mesos i el projecte té un cost total d’un milió i mig d’euros.

spot_img

El + Vist