14.6 C
Lloret de Mar

Es comença a tramitar la reforma d’una part del carrer Narcís Fors, al centre de la vila

Es treballarà el tram comprès entre el carrer Sant Pere i Sant Josep, actualment força degradat.

El tram del carrer Narcís Fors que serà reformat
El tram del carrer Narcís Fors que serà reformat

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret ha aprovat de forma inicial el projecte per reformar una part del carrer Narcís Fors. En concret, el tram comprès entre els carrers Sant Pere i Sant Josep, una zona cèntrica i comercial, amb una forta afluència de visitants i turistes.

Ara mateix, presenta un estat força degradat, i amb la renovació es farà un únic paviment, eliminant les voreres i fent la zona plenament accessible i sense desnivells. La reforma ha de servir no només per fer més atractiu l’entorn sinó també per donar preferència al pas de vianants sobre el trànsit de vehicles.

foto de Rosa Giralt Gubert.

El regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, considera que són unes actuacions necessàries perquè “són carrers que es van fer fa molts anys, pel que passen serveis importants com l’aigua, el clavegueram i la llum i s’ha de renovar, l’altre aspectes és la mobilitat, hi ha desnivells i hem rebut moltes queixes per una vorera”. També es renovaran les xarxes de sanejament, aigua potable i l’enllumenat públic, que serà més eficient, amb més uniformitat de nivell lumínic i menys consum.

El pressupost és d’una mica més 174.000 euros i el termini d’execució de les obres és de 16 setmanes. De moment, s’han iniciat els tràmits i la previsió és que les actuacions es puguin iniciar a finals de l’any que ve. Bernat explica que “és el primer pas per engegar aquestes obres, primer hem aprovat el projecte i iniciar els tràmits que ens permetrà iniciar les obres l’any que ve”.

L’any passat, ja es va adequar un tram del carrer Narcís Fors. Pel 2018, segons fonts municipals, també hi la previsió de reformar altres zones del casc antic.

spot_img

El + Vist