26.3 C
Lloret de Mar
Club de Lectura

Comença una nova temporada dels Clubs de Lectura de la Biblioteca de Lloret de Mar

Com sempre, hi ha una oferta variada i per edats diverses, amb l'objectiu de millorar les habilitats lectores i despertar l'interès per la literatura.

Club de Lectura

Darreres Notícies

La Biblioteca de Lloret ha obert una nova temporada dels Clubs de Lectura. Com sempre, hi ha una oferta variada i per edats diverses, amb l’objectiu de millorar les habilitats lectores i despertar l’interès per la literatura.

El que té més èxit és el club de lectura per adults tradicional, que fa més de dues dècades que funciona i que compta amb unes 25 persones.

També té bona acceptació el de lectura de teatre, on hi ha una quinzena de participants. El d’òpera, en canvi, costa més d’omplir. Una de les responsables dels clubs de lectura de la Biblioteca, Maria Àngels Vázquez, apunta que és un gènere que impressiona una mica però recorda que l’activitat s’adreça a tots els públics, sense necessitat d’entendre-hi.

Una de les novetats d’aquest any és que s’ha limitat l’edat dels clubs de lectura infantils, de manera que hi ha un grup per a 7-8 anys i un altre, per a 8-9.

Per a adults, també s’ofereix un club de lectura fàcil, per a persones nouvingudes. En aquest cas, la lectura es fa de manera col·lectiva i en veu alta. La majoria dels participants són dones d’origen indi. De fet, en tots els clubs de lectura hi predomina el públic femení, excepte en els infantils.

A banda de les sortides al TNC i al Liceu que s’organitzen en els clubs de lectura de teatre i d’òpera, també cal destacar que el club de lectura per a adults rebrà la visita de Jordi Dausà per comentar la seva novel·la Lèmmings, el 8 de novembre.

spot_img

El + Vist