2.3 C
Lloret de Mar

Comença una recollida de signatures per presentar una ILP sobre Educació

La campanya a Lloret comença demà, d'onze a una, a la plaça de l'església. L'objectiu és recollir 50.000 firmes abans del 9 de març.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Aquest dissabte comença a Lloret una campanya de recollida de signatures per poder presentar una ILP, una Iniciativa Legislativa Popular, sobre Educació. L’objectiu dels impulsors és demanar al Parlament que tiri endavant “una llei educativa universal, pública, laica, popular, democràtica, inclusiva i en català, des de l’escola bressol fins a la Universitat”. Segons un representant de l’assemblea educativa La Selva es mou, Carlos Martín, el primer que s’ha d’entendre és que l’educació és un dret de tots els ciutadans.

servicios profesionales jimenez

La recollida de firmes s’impulsa arreu de Catalunya i l’objectiu és aconseguir, abans del 9 de març, les 50.000 signatures que fan falta per poder presentar la ILP al Parlament. A Lloret, la campanya comença aquest dissabte, d’onze a una, a la plaça de l’església i es repetirà cada dissabte del mes de febrer en diferents llocs.

La PAH també recull signatures

I aquest dissabte, es recullen també a Lloret firmes per a presentar una altra Iniciativa Legislativa Popular. A partir de les 10 hores, els membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca continuaran amb la campanya per a demanar mesures urgents a favor de l’accés a l’habitatge i per a pal·liar la pobresa energètica. Seran al llarg del matí a dos indrets del centre: a les places de l’Església i del Doctor Adler.

spot_img

El + Vist