8.3 C
Lloret de Mar

Comencen diferents obres d’asfaltatge a Lloret de Mar

A partir de dilluns, 23 de gener, es tallarà al trànsit en un tram del carrer Sant Pere amb motiu de les obres de renovació del clavegueram. En concret, el tram ubicat entre els carrers Narcís Fors i carrer Oliva.

Obres, a la plaça dels Germans Maristes.
Obres, a la plaça dels Germans Maristes.

Darreres Notícies

A Lloret de Mar han començat diferents obres d’asfaltatge, com per exemple al carrer que envolta la plaça dels Germans Maristes on també es canvien els panots. Segons fonts municipals, la voluntat és refer aquest carrer i una part de la vorera, que estava malmesa pel trànsit així com les pilones dels veïns. Les obres van a càrrec de l’Ajuntament i dels mateixos veïns, segons el regidor d’Urbanisme, Albert Robert.

servicios profesionales jimenez

Les obres -que van començar fa pocs dies i s’han d’allargar un parell de setmanes- han fet tallar el trànsit en alguns moments al carrer dels Horts. Els veïns que no poden accedir al seu pàrquing particular, poden fer servir l’aparcament municipal.

asfalt
Tasques d’asfalt al carrer dels Mestres.

De forma paral·lela, aquest mes de gener s’està refent l’asfaltat en diferents punts de Lloret, com l’avinguda de Vidreres a l’alçada del Molí, al carrer Mestres, a la part baixa de Puig de Castellet i al Camí de les Cabres.

A partir de dilluns, 23 de gener, es tallarà al trànsit en un tram del carrer Sant Pere amb motiu de les obres de renovació del clavegueram. En concret, el tram ubicat entre els carrers Narcís Fors i carrer Oliva. Les obres tenen una durada aproximada de 6 setmanes. Segons fonts municipals, els treballs poden ocasionar retencions.

A banda d’això, dilluns es reprendran els treballs d’asfaltatge a les següents ubicacions:

23/01 – Accés a Santa Cristina (costat del Gnomo Park) i av. Vila de Blanes

24/01 – Accés als Jardins de Santa Clotilde i av. de Santa Clotilde

25/01 – Carrer de Narcís Macià i pujada del carrer Francesc Campdera

26 i 27/01 – Carrer Pintor Manel Coll i Rodríguez

spot_img

El + Vist