34.4 C
Lloret de Mar
Els infants al casal, aquest matí (Casal d'estiu Pompeu Fabra)

Comencen els casals d’estiu municipals amb 300 infants i una 30a de monitors

Aquest any hi ha dos casals municipals: al Pompeu Fabra i al Pere Torrent. El regidor d'Educació, Albert Ferràndez, ha remarcat que les mesures per la pandèmia estan més relaxades que l'estiu passat.

Els infants al casal, aquest matí (Casal d'estiu Pompeu Fabra)

Darreres Notícies

300 infants de P3 a 6è de Primària, acompanyats per una trentena de monitors, han començat avui el casal d’estiu municipal. L’Ajuntament ha posat en marxa dos casals, a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent.

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, explica que les mesures per la Covid-19 estan molt més relaxades que ara fa un any. I ressalta que hi ha alguns canvis que es van aplicar l’any passat que es mantenen perquè es considera que són molt positius per als infants, com ara fer la majoria d’activitats a l’aire lliure.

“Moltes de les activitats que fins ara es feien a dins de les escoles, es fan a l’aire lliure; creiem que és una cosa bona per la pandèmia, però també pedagògicament interessant”

Albert Ferràndez

El regidor posa en relleu la importància de les activitats que es fan en els casals d’estiu, que van molt més enllà de l’oci i tenen un marcat caire educatiu.

“Són activitats educatives, el casal és un complement o substitució del curs escolar, i s’hi treballen aspectes de socialització, d’aprenentatge, de valors…”

Albert Fernàndez

Els casals s’allargaran durant els mesos de juliol i agost. En el cas del Pompeu Fabra, l’horari és, de dilluns a dissabte, de nou a una i de tres a set; mentre que al Pere Torrent, fan de nou a una. Tots dos compten amb servei de menjador al migdia.

spot_img

El + Vist