26.4 C
Blanes
Centre Cívic del Rieral

Comencen les inscripcions per als cursos dels centres cívics

Es proposen tot tipus de propostes com classes de ganxet, patchwork o pintura a l'oli, activitats d'informàtica i llengües.

Centre Cívic del Rieral

Darreres Notícies

Avui han començat les inscripcions per als cursos dels centres cívics de Lloret de Mar. Unes classes que funcionen molt bé, amb 500 persones que en gaudeixen cada any.

Es proposen tot tipus de propostes com els amigurumis (ganxet), el patchwork o la pintura a l’oli, que conviuran amb les diferents activitats d’informàtica (cursos de telèfons mòbils, seguretat a internet, etc.) i llengües.

circo de las estrellas

A més, les entitats sense ànim de lucre ofereixen un seguit d’activitats repartides en els diferents equipaments municipals, ja sigui la dansa (balls de saló, dansa oriental, sevillanes o les diferents danses folklòriques regionals), les manualitats (macramé, ceràmica, tallers de reciclatge tèxtil…) o altres temàtiques com les classes d’escacs per infants i joves o maquillatge facial.

Avui comença el termini per a les inscripcions en línia, que s’allargarà fins el 17 de setembre i que es pot fer mitjançant el web municipal. A partir del proper 18 de setembre, les places restants es posaran a disposició de la ciutadania que podrà fer la inscripció presencial al Centre Cívic del Rieral.

El telèfon és el 972 36 44 06.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist