16.5 C
Lloret de Mar
El cartell que indica les obres de remodelació a Sa Caleta, aquest matí

Comencen les obres de remodelació de les casetes de pescadors i l’adequació de l’entorn a Sa Caleta

Les obres, que ja han començat, tenen una durada estimada d’entre dos i tres mesos i un cost de poc més de 107.000 euros.

El cartell que indica les obres de remodelació a Sa Caleta, aquest matí

Darreres Notícies

Les obres de millora de Sa Caleta ja han començat. La intenció és ampliar i millorar les casetes de pescadors (de tres a sis) i adequar l’entorn de la zona. Amb aquesta acció, es vol incrementar l’espai d’emmagatzematge disponible per als usuaris d’embarcacions d’esbarjo, així com renovar les casetes de pescadors que hi ha situades a Sa Caleta.

La zona de les escales de Sa Caleta (NRLL)

A més, la regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, afegeix que també se soterraran els cables de serveis, es construiran reixes pluvials per canalitzar les aigües de les pluges i es remodelarà la plataforma de suport de l’antiga caseta de gelats.

La plataforma de l’antiga caseta de gelats (NRLL)

El projecte es va aprovar l’anterior mandat, l’agost del 2018, amb l’objectiu de donar un nou aire en aquesta zona de Sa Caleta. Les obres, que ja han començat, tenen una durada estimada d’entre dos i tres mesos.

Les actuacions tenen un cost de poc més de 107.000 euros. Un 60% es finança amb la partida pressupostària de platges mentre que el 40% restant es finança a través del Pla Operatiu de Reconversió Turística.

spot_img

El + Vist