22.6 C
Lloret de Mar

Els comerciants de Lloret condemnen l’agressió mortal al turista italià

En un comunicat, el sector defensa que "cal treballar per gaudir d'un turisme responsable".

Logotip del sector
Logotip del sector

Darreres Notícies

L’Associació de Comerciants de Lloret condemna els fets que van succeir la matinada del passat dissabte, en què un jove italià de 22 anys va morir arran d’una baralla a la discoteca Sant Trop. Ho ha fet a través d’un comunicat en què, a banda de denunciar els incidents, s’ha sumat a les mostres de condol a familiars i amics de la víctima, Niccolò Ciatti.

El gerent de l’organisme, Francesc Alsina, considera que el respecte i la convivència són bàsics. Assenyala que cal treballar perquè Lloret pugui gaudir “d’un turisme responsable”.

L’associació lamenta que per culpa de tres persones -que qualifica de “desaprensius” i “incontrolats”- es perjudiqui la imatge de la destinació. En aquest sentit, aposten per “estar units i sumar esforços” des de tots els sectors.

Des de l’Associació destaquen la qualitat del comerç i el potencial turístic que té la destinació, aspectes que, segons ells, s’han de posar en valor. A més, Alsina ha volgut afegir que els empresaris i comerciants tenen un paper clau. Considera molt important seguir la normativa establerta i demana que ningú no jutgi la feina que fan la resta d’establiments.

spot_img

El + Vist