8 C
Lloret de Mar

‘Compartimiento nº 6’, la projecció del Cineclub Adler per aquest dimecres

La pel·lícula de Juho Kuosmanen, guanyadora del Gran Premi del Jurat al Festival de Canes, es podrà veure avui, a les 20.30 hores, al Teatre.

Una escena de 'Compartimiento nº 6'
Una escena de 'Compartimiento nº 6'

Darreres Notícies

El Cineclub Adler projecta aquest vespre la pel·lícula Compartimiento nº 6, del director Juho Kuosmanen. El film, d’aquest mateix 2022, ha rebut el Gran Premi del Jurat al Festival de Canes.

La protagonista és una jove finlandesa que escapa d’una relació amorosa a Mouscou. Ho fa pujant a un tren amb destí al port àrtic de Murmansk. L’important, però, no és on va, sinó el camí fins a arribar-hi, on comparteix compartiment amb un miner rus a qui acaba de conèixer.

El president del Cineclub, Joan Moret, assegura que és una pel·lícula “molt bonica”.

“És la història d’uns personatge en el crepuscle de la Unió Soviètica, a finals dels anys 80, que no saben massa on paren i aquest viatge els ajuda, a partir de la coneixença mútua, a descobrir una mica quin és el seu lloc al món”

Joan Moret

La pel·lícula Compartimiento nº 6 parteix de la novel·la homònima de Rosa Liksom. La projecció es farà avui dimecres, a dos quarts de nou del vespre, al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist