27.4 C
Lloret de Mar
El conflicte, a Jerusalem (Monitor de Oriente).

Concentració a Lloret en defensa dels drets de Palestina

La mobilització d'aquest dissabte (19h, plaça Vila) està convocada per l’associació cultural “Mujer y Niño”, amb el lema “Stop Genocidio. Justicia para Palestina”.

El conflicte, a Jerusalem (Monitor de Oriente).

Darreres Notícies

Concentració, aquest dissabte a la tarda a Lloret, en defensa dels drets de Palestina pel conflicte amb Israel. La mobilització està convocada per l’associació cultural “Mujer y Niño”, amb el lema “Stop Genocidio. Justicia para Palestina”.

La seva presidenta, Atika Nouali, denuncia “la hipocresia dels països occidentals davant d’aquest terror”. L’objectiu és condemnar la violència produïda a la Franja de Gaza contra el poble palestí, després dels bombardejos aeris, marítims i d’artilleria que han causat la mort de més de 100 persones, entre elles de més de 30 infants.

La concentració es farà aquest dissabte, a les 19h, a la Plaça de la Vila.

Sobre aquest conflicte, la Plataforma per la Pau de Lloret serà present en la conferència de Meir Margalit, doctor en Història Israeliana Contemporània, activista pels drets humans, polític, pacifista i resident a Jerusalem. La xerrada s’emet per ‘zoom’, avui divendres, 21 de maig (19h).

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img