31.3 C
Lloret de Mar
El grup Aba Taano, en plena actuació

Concert solidari de gospel, amb els africans Aba Taano, aquest diumenge

Aquesta premiada formació actua per ajudar els nens orfes d’Uganda.

El grup Aba Taano, en plena actuació

Darreres Notícies

Concert solidari de gòspel, aquest diumenge, a Lloret de Mar. Anirà a càrrec del grup Aba Taano, que treballa per ajudar els nens orfes d’Uganda, a l’Àfrica Central.

Es tracta d’un quintet que barreja veu i dansa. El formen un seguit de músics professionals que van haver de viure, en la seva infància, en aquest mateix orfenat. Després de formar-se en diferents escoles, han creat el grup per donar suport al projecte “Música per salvar vides”.

L’artista Montse Navarro, que treballa de manera conjunta amb Aba Taano, explica que l’objectiu del concert benèfic és “recaptar fons per mantenir aquest orfenat”.

Els Aba Taano fa quasi una quinzena d’anys que treballa per aquesta causa. Pel que fa a la seva música, han estat reconeguts en diferents festivals internacionals. Han guanyat les medalles d’or a les Olimpíades de la Veu del 2014, a Riga, Letònia, i al “Cantate Domino” de Kaunas, a Lituània, l’any 2015. A més, van aconseguir el premi “A Capella 2018” a la ciutat alemanya de Leipzig.

Aquest diumenge, a banda d’oferir el concert, també participaran a les dues misses de la parròquia: a les 10:30h (missa internacional) i a les 20h (missa vespertina). Aquesta última serà la prèvia del concert, que començarà a les 21h. “Quan actuen, ballen i canten tot a la vegada, l’espectacle és de gran qualitat“, subratlla Navarro.

El concert d’Aba Taano s’emmarca dins de la temporada 2018 del Cicle de Concerts a la Parròquia. El preu de l’entrada és de 10 euros, que aniran destinats al projecte “Música per salvar vides” i, també, per a la restauració de l’orgue de l’església de Sant Romà. El concert l’organitzen els Amics de la Música.

spot_img

El + Vist