14.9 C
Lloret de Mar
Els membres de la VBella Banda, en plena actuació

Concert de swing, amb la VBella Banda, aquest dimecres a la vila

El concert es podrà gaudir a partir de dos quarts de 9 del vespre, al pati de la Biblioteca.

Els membres de la VBella Banda, en plena actuació

Darreres Notícies

La Biblioteca ballarà a ritme de swing, aquest dimecres, amb la visita de la VBella Banda. Serà al pati de la biblioteca municipal, que es convertirà, una vegada més, en un autèntic escenari. La formació, que es va fundar l’any 2006, neix del retrobament d’antics músics de la banda del Col·legi Santa Maria de Blanes. Les peces que interpreten estan basades en swing amb petites incursions en el jazz.

Serà la primera vegada que actuaran a Lloret. Un dels seus membres, Vicenç Gironès, exposa que han preparat “peces fetes expressament per Big Band, música dels anys 30 i 40, també tenim peces d’altres tipus de música però adaptades al swing, música dels anys 70, i peces cantades”.

La VBella Banda la formen, actualment, catorze músics i un cantant. Es va crear com un projecte d’amics i companys que van decidir tornar a agafar els instruments i començar a assajar per recordar vells temps. El seu nom, ben curiós, amb paraula “bella” escrita amb “v” i “b”, va sorgir entre diverses bromes.

El concert es podrà presenciar aquest dimecres, a dos quarts de 9 del vespre, al pati de la Biblioteca. Es tracta de l’última proposta de l’equipament en la seva programació d’activitats d’estiu. El mes de juny, es va poder gaudir d’una sessió d’havaneres i, al juliol, es va celebrar una nova edició del Liceu a la fresca.

spot_img

El + Vist