19.4 C
Lloret de Mar
La soprano Eva del Moral, en un recital

El concert de ‘La Tendresse de l’amour’ tindrà un record per a les víctimes dels atemptats terroristes

El recital és aquest dimecres, a la parròquia, dins del cicle que organitzen els Amics de la Música.

La soprano Eva del Moral, en un recital

Darreres Notícies

L’amor serà la temàtica principal del nou recital de l’Associació Amics de la Música. Serà aquest dimecres a la parròquia de Sant Romà. Hi actuarà el trio “La Tendresse de l’amour”, una formació integrada per la soprano Eva Maria del Moral, el contratenor Sergio García Agustín i el pianista Àlvar Rubio Comino.

L’audició constarà de dues parts. La primera estarà dedicada a l’amor, amb l’òpera de Häendel i algunes de les creacions més populars del compositor. Pel que fa al segon acte, més festiu, el repertori girarà al voltant de la música espanyola, catalana i sarsuela. L’objectiu d’aquesta divisió és aportar un contrast al concert, exposant dos registres totalment diferents i que despertin un gran ventall d’emocions en el públic.

L’acte també tindrà la seva part solidària i emotiva. A l’inici, es recordarà les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Sergio García explica que “amb motiu dels desgraciats successos, a l’inici del concert dedicarem a les víctimes dues àrees d’oratòria”.

No serà la primera vegada que “La Tendresse de l’amour” actuarà a Lloret. Ja ho va fer en un concert de llarga durada a l’aire lliure, també programat per l’Associació Amics de la Música. El trio va néixer amb la idea de transmetre al públic la delicadesa d’estimar a través de la música. Volen mostrar els sentiments que desperten dues persones enamorades.

Segons la formació, l’actuació que faran a Lloret va dirigida a tots els públics. Consideren que és una bona oportunitat per descobrir un tipus de música que, sovint, es relaciona només amb classes elitistes. Defensen que “és un tipus de música popular i accessible”. 

L’acte tindrà lloc a la parròquia de Sant Romà, aquest dimecres, a partir de les 22 hores. El donatiu és de 10 euros i de 7 pels jubilats i estudiants. Els diners recaptats serviran per a la restauració de l’orgue de l’església.

spot_img

El + Vist