Diumenge, 24 gener 2021
8.5 C
Lloret de Mar
Castiella, a la vista d'aquest matí

Condemna de 2,6 anys de presó per al monitor de Lloret per un nou cas d’abús a un menor

Es tracta d'un nou cas d’abús sexual a un altre menor que no s’havia inclòs en l’anterior causa perquè es va donar a conèixer més tard.

Castiella, a la vista d'aquest matí

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Nova condemna per a Josep Castiella, el monitor de Lloret que ja compleix una pena de presó per haver abusat de 17 menors i gravar-se fent una fel·lació a un dels nens. Segons publica l’Agència Catalana de Notícies (ACN), l’Audiència de Girona l’ha condemnat a dos anys i mig de presó per un nou cas d’abús sexual a un altre menor que no s’havia inclòs en l’anterior causa perquè es va donar a conèixer més tard.

La vista s’ha celebrat avui i la defensa i l’acusació han arribat a un acord de conformitat, un fet que ha comportat reduir gairebé a la meitat la pena de presó que demanava inicialment el fiscal, que era de 4 anys.

A l’hora de condemnar-lo, el tribunal li ha estimat els atenuants de confessió i d’anomalia o alteració psíquica, els mateixos que ja se li van aplicar en l’anterior condemna.

Castiella, a més, haurà d’indemnitzar la víctima amb 6.000 euros i, un cop surti de la presó, durant deu anys no s’hi podrà apropar a menys de 500 metres. Posteriorment i en els següents 5 anys, estarà en llibertat vigilada.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.