9.9 C
Lloret de Mar

Conèixer l’església evangèlica de Filadèlfia, una de les moltes religions que hi ha a Lloret

Són protestants amb seu al barri del Molí. En l’actualitat, són una cinquantena de fidels.

Toni Salazar, quan va formar una de les parelles lingüístiques a Lloret
Toni Salazar, quan va formar una de les parelles lingüístiques a Lloret

Darreres Notícies

Donar a conèixer l’església evangèlica de Filadèlfia, una religió protestant que té la seu al barri del Molí i que compta en l’actualitat amb una cinquantena de practicants a Lloret de Mar.

servicios profesionales jimenez

Amb aquest objectiu es duu a terme una xerrada avui a la Biblioteca. Anirà a càrrec de Toni Salazar. Considera que aquesta comunitat es coneix, però només de forma “exterior, es desconeix el funcionament per dins, tenim l’oportunitat de donar a conèixer el ministeri pastoral i les funcions en la congregació”.

La conferència d’avui sobre l’església evangèlica de Filadèlfia permet inaugurar una exposició i un cicle de xerrades sobre les diferents religions que es practiquen a la vila.

Toni Salazar considera que és una “bona oportunitat” de fomentar la tolerància respecte a altres religions i cultures, i de pas descobrir que l’església de Filadèlfia manté força punts “en comú” amb el catolicisme i altres religions. Assenyala que “a vegades falta tolerància a causa del desconeixement”.

La xerrada està prevista a dos quarts de 8 del vespre, a la sala polivalent de la Biblioteca. Amb aquesta conferència s’inaugura l’exposició ‘Mirades en diàleg’. La mostra proposa una introducció a la diversitat de creences i conviccions. L’objectiu és presentar la vivència espiritual de cada confessió religiosa i, de retruc, generar debat.

Si avui és el torn de la comunitat evangèlica, a qui acompanyarà el cor de l’església de Lloret, als propers dies coneixerem en què creuen els hindús, sikhs, catòlics i els islàmics.

spot_img

El + Vist