31.3 C
Lloret de Mar
Hospital Josep Trueta de Girona

Confirmat un segon cas de coronavirus a Lloret, proper a la primera persona afectada

L'alcalde, Jaume Dulsat, insisteix en cridar a la calma i remarca que s’estan seguint tots els protocols i prenent totes les mesures necessàries.

Hospital Josep Trueta de Girona

Darreres Notícies

Confirmat un segon cas de coronavirus a Lloret de Mar. Es tracta de la persona que estava ingressada a l’hospital Trueta de Girona pendent dels resultats de les proves. L’alcalde, Jaume Dulsat, explica que malauradament s’ha confirmat el que ja es preveia.

Tot i així, Jaume Dulsat insisteix en cridar a la calma i remarca que s’estan seguint tots els protocols i prenent totes les mesures necessàries.

Recordem que el departament de Salut de la Generalitat ha fet públiques les diferents mesures bàsiques d’higiene que han de prendre les persones a títol individual per prevenir el Covid-19.

Les principals són rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó o bé amb solucions alcohòliques, especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn; tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i rentar-se les mans de seguida; i evitar el contacte proper (a menys de dos metres) amb persones que pateixen infeccions respiratòries agudes i presenten tos, esternuts o expectoracions. També cal evitar compartir menjar i estris (com coberts, gots o tovallons) i altres objectes sense netejar-los degudament.

En cas de qualsevol dubte, cal trucar al telèfon gratuït 061 o consultar el portal web del Canal de Salut de la Generalitat.

spot_img

El + Vist