15.8 C
Lloret de Mar

Contes protagonitzats per dones, amb humor i finals sorprenents

Són creacions d'Assumpta Mercader, amb motiu del 25N. Aquest dimecres (19.30h) a la Biblioteca.

La premiada pel·lícula 'La La Land' (2016), un film romàntic sense final feliç.
La premiada pel·lícula 'La La Land' (2016), un film romàntic sense final feliç.

Darreres Notícies

Amb la mirada posada al 25 de novembre, dia internacional contra la violència masclista, la Biblioteca organitza una sessió de contes per a adults: ‘Amb D de Dona’. Les protagonista són, evidentment, les dones i les seves vides.

La literatura, i sobretot el cinema, ens han volgut fer creure moltes vegades que una història, si vol agradar, ha d’acabar bé. Però tots sabem que a la vida real les coses no van així. I fins i tot el que acaba bé per uns, acaba malament pels altres.

La contista Assumpta Mercader explica que les seves històries tracten temes quotidians -com l’amor, la mort, l’odi, el desig o el poder– però sempre amb un toc d’humor. I és que “moltes vegades, l’humor ens pot solucionar problemes del dia a dia, fins i tot situacions complicades s’afronten millor amb un somriure”.

L’Assumpta Mercader avança que els seus contes tenen finals sorprenents i ambigus, com la vida mateixa. En la sessió d’aquest dimecres, estarà acompanyada al piano per Maria Carretero.

‘Amb D de Dona: contes que acaben malament o no’ s’ha previst aquest dimecres, a dos quarts de 8 del vespre, a la Biblioteca de Lloret.

spot_img

El + Vist