14.3 C
Blanes
Converses a la fresca, amb l'entitat Fem visibles.

Converses sobre violència masclista a Lloret, amb les entitats Fem Visibles i l’Aurora

La sessió arriba aquest dimecres (18h), a la plaça Germinal Ros, a davant del Teatre.

Converses a la fresca, amb l'entitat Fem visibles.

Darreres Notícies

Conversar sobre la violència de gènere de manera oberta, des de la complexitat de les emocions i sense prejudicis. Amb aquest objectiu, es duu a terme aquest dimecres a Lloret les anomenades ‘Converses a la Fresca’, que van a càrrec de l’associació Fem Visibles, amb el suport de l’Aurora.

La presidenta de Fem Visibles, Àngels Roura, explica que volen “normalitzar el fet de parlar obertament sobre violència masclista”. Roura afegeix que una tercera part de les dones que tenen parella pateixen maltractament psicològic. Això vol dir que algú del nostre voltant és una víctima de la violència contra les dones.

Des de l’Aurora, Conxa Alférez explica que la trobada pretén “compartir experiències i oferir suport”. Les “converses a la fresca”, que ja s’han fet en altres punts del territori, arriben aquest dimecres (18h), a la plaça Germinal Ros, a davant del Teatre.

Estan organitzades per l’associació Fem visibles, creada l’any passat a Riudellots, que busca acompanyar dones que són víctimes de violència de gènere. En concret, ofereix suport emocional i duu a terme activitats com aquesta, així com accions formatives, xerrades, tallers, tertúlies i taules rodones.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist