15.1 C
Lloret de Mar

Convocada la quarta edició del concurs Balcoh, al nucli antic

Per celebrar la Festa Major de Santa Cristina, l'associació de veïns vol que es decorin els balcons de la zona. Com a novetat, hi ha una categoria infantil i un mapa interactiu.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

L’associació de veïns del Nucli Antic torna a convocar el concurs de guarniment de balcons de cara a la Festa Major de Santa Cristina, anomenat Balcoh.

Per primer cop, ha creat una categoria per a nens, tal com ha apuntat el president de l’entitat, Jordi Pérez. Una altra novetat és que es crearà un mapa interactiu perquè tothom pugui tenir controlat on hi ha balcons guarnits.

Els balcons hauran d’estar decorats entre el 22 i el 27 de juliol. El jurat els visitarà el mateix dia 22 i tres dies més tard, el 25, es farà públic el veredicte i el lliurament de premis. Cal afegir que en el concurs, que arriba a la 4a edició, hi poden participar els balcons situats al nucli antic de Lloret.

Les inscripcions estan obertes fins dimecres que ve, dia 20. Els interessats s’hi poden apuntar a través del web de l’associació de veïns, per correu electrònic ([email protected]) o bé enviant un missatge al Facebook de l’entitat.

spot_img

El + Vist