7.2 C
Lloret de Mar

Corset Teatre dedica ‘El nombre’ a la lluita contra el càncer

La funció es farà aquest dissabte, Dia Mundial Contra el Càncer, a les 21 hores. Els 8 euros de l'entrada es destinaran a l'Associació Catalunya Contra el Càncer.

Els actors amb el cartell
Els actors amb el cartell

Darreres Notícies

Aquest dissabte hi ha una bona oportunitat a Lloret per combinar teatre i solidaritat. La companyia local Corset Teatre representarà la reconeguda obra El nombre i destinarà tota la recaptació a la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer.

servicios profesionales jimenez

L’argument de l’obra se centra en el debat sobre el nom que uns pares han decidit posar al fill que ha de néixer. Un debat que es desenvolupa al llarg d’un sopar amb amics i familiars i que acaba provocant una sèrie de situacions poc agradables, però molt còmiques per al públic. N’ha parlat el protagonista, Elías González.

 

El cost de l’entrada és de vuit euros, que es destinaran de manera íntegra a la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer. La presidenta de l’entitat, Cristina Pané, està molt satisfeta i assegura que iniciatives com aquesta contribueixen en que cada vegada hi hagi més casos en què el càncer s’aconsegueix curar.

 

Sobre Corset Teatre, la companyia ja va representar una obra de teatre en benefici a una associació solidària, en aquell cas Junts contra l’AME. Ara destinarà els diners a la lluita contra el càncer i espera poder portar l’obra a altres municipis.

 

La funció d’El nombre a Lloret es fa aquest dissabte, que és 4 de febrer i, per tant, el Dia Mundial Contra el Càncer. L’estrena ja va tenir lloc al teatre a principis de desembre i es repeteix aquest cap de setmana amb finalitats solidàries. Serà a partir de les nou de la nit i el preu és de vuit euros.

spot_img

El + Vist