Divendres, 26 febrer 2021
11.2 C
Lloret de Mar

La Creu Roja reparteix prop de 200 joguines a les famílies de la vila

La campanya ha permès beneficiar 67 nens, d’un total de 38 famílies sense recursos, derivades per l'Ajuntament.

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

La Creu Roja ha entregat prop de 200 joguines a les famílies de Lloret de Mar, arran de la campanya de captació que es fa cada any per Reis. La iniciativa ha permès beneficiar 67 nens, d’un total de 38 famílies sense recursos, derivades per l’Ajuntament. Ahir van rebre els paquets de joguines en el Puntet.

Si traslladem aquestes xifres al total de la Selva Marítima –a Blanes, Lloret i Tossa– les dades s’eleven a més de 1.000 joguines, en què la mitjana són 3 per cada nen.

Norma Rivas, coordinadora de la Creu Roja al territori, assenyala que “és la mateixa xifra de joguines que l’any passat, però ha canviat la captació, en què enguany només s’acceptaven joguines noves”.

Enguany la Creu Roja ha demanat joguines noves, que a més han de ser no sexistes i no bèl·liques. A banda de les que han portat els veïns, la resta s’han comprat amb les aportacions econòmiques recollides en un seguit d’activitats fetes “a l’institut Coll i Rodès, la xocolatada de la pastisseria del Rieral i els voluntaris que van fer una jam session a Àtics el passat 4 de desembre”.

Un total de 14 voluntaris s’han desplaçat aquests dies arreu de la Selva Marítima per repartir les joguines entre les famílies del territori. Dimarts ho van fer a Tossa, ahir a Lloret i aquest dijous, a Blanes.

La finalitat (i lema de la Creu Roja) és que el dia 6 de gener cap nen no es quedi sense joguina.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.