7.3 C
Lloret de Mar

La Creu Roja reparteix prop de 200 joguines a les famílies de la vila

La campanya ha permès beneficiar 67 nens, d’un total de 38 famílies sense recursos, derivades per l'Ajuntament.

Darreres Notícies

La Creu Roja ha entregat prop de 200 joguines a les famílies de Lloret de Mar, arran de la campanya de captació que es fa cada any per Reis. La iniciativa ha permès beneficiar 67 nens, d’un total de 38 famílies sense recursos, derivades per l’Ajuntament. Ahir van rebre els paquets de joguines en el Puntet.

servicios profesionales jimenez

Si traslladem aquestes xifres al total de la Selva Marítima –a Blanes, Lloret i Tossa– les dades s’eleven a més de 1.000 joguines, en què la mitjana són 3 per cada nen.

Norma Rivas, coordinadora de la Creu Roja al territori, assenyala que “és la mateixa xifra de joguines que l’any passat, però ha canviat la captació, en què enguany només s’acceptaven joguines noves”.

Enguany la Creu Roja ha demanat joguines noves, que a més han de ser no sexistes i no bèl·liques. A banda de les que han portat els veïns, la resta s’han comprat amb les aportacions econòmiques recollides en un seguit d’activitats fetes “a l’institut Coll i Rodès, la xocolatada de la pastisseria del Rieral i els voluntaris que van fer una jam session a Àtics el passat 4 de desembre”.

Un total de 14 voluntaris s’han desplaçat aquests dies arreu de la Selva Marítima per repartir les joguines entre les famílies del territori. Dimarts ho van fer a Tossa, ahir a Lloret i aquest dijous, a Blanes.

La finalitat (i lema de la Creu Roja) és que el dia 6 de gener cap nen no es quedi sense joguina.

spot_img

El + Vist