11.7 C
Lloret de Mar

Cristina Puig: “Jo, sempre, on he anat, he defensat Lloret”

La periodista ha defensat aferrissadament Lloret de Mar en el programa Islàndia de RAC1, que s'ha emès en directe des del Teatre de Lloret.

Cristina Puig durant el programa (Ajuntament de Lloret de Mar)
Cristina Puig durant el programa (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

“Si són les set, això és Lloret”. D’aquesta manera obria Islàndia de RAC1 aquest dimecres a la tarda Albert Om en el programa que han emès en directe des del Teatre de Lloret. Tal com hem sentit, l’equipament estava ple de gom a gom, amb més de 400 espectadors que no s’han volgut perdre la cita.

servicios profesionales jimenez

Una cita farcida d’elogis i bones paraules per a Lloret de Mar. Especialment, per part de la periodista Cristina Puig, que ha estat la convidada especial i que, com sempre que en té ocasió, ha aprofitat per defensar el poble on ha passat alguns dels millors moments de la seva vida. Albert Om ha remarcat: “Jo conec gent de Lloret, però no conec ningú com la Cristina Puig a qui hagi sentit defensar tant el nom de Lloret des del primer dia que ens vam conèixer”.

“Lloret és la meva segona casa, vaig començar a estiuejar aquí als dos anys i vaig estar-hi fins els 20! Per tant, aquí m’hi ha passat de tot”

Cristina Puig

Amb picades d’ullet cap als espectadors i arrencant-los riallades en més d’una ocasió, Cristina Puig ha recordat anècdotes de la seva adolescència, quan gaudia de Lloret amb els seus amics.

“Jo he viscut moltes audicions de sardanes… era el moment per sortir a la nit! Els pares t’hi deixaven anar i tu el que feies era baixar a la sorra, als patins”

Cristina Puig
Islàndia de RAC1, al Teatre de Lloret (Ajuntament de Lloret)
Islàndia de RAC1, al Teatre de Lloret (Ajuntament de Lloret)

Els patins de la platja han donat molt de joc, perquè allà s’hi reunia la colla durant hores.

“Als patins, ens reuníem els amics i conspiràvem; i, a la nit, era el mateix, però sense llum; i n’hi havia molts de patins i llavors… podies triar”

Cristina Puig

Més enllà dels records divertits i les anècdotes farcides de nostàlgia, Cristina Puig s’ha posat seriosa per criticar que sovint es critiqui Lloret de Mar i per reivindicar “el Lloret autèntic”.

“Els que hem passat aquí bona part de la nostra vida coneixem també un Lloret que és el Lloret que no surt a les notícies, que és el Lloret de la gent del poble, l’autèntic”

Cristina Puig

Al programa d’aquest dimecres, dedicat a Lloret de Mar, també han parlat l’alcalde, Jaume Dulsat, i la comissària de la Capital de la Cultura Catalana, Amaranta Gibert, per exposar de quina manera es commemorarà aquesta efemèride a Lloret de Mar al llag del 2023.

aAmaranta Gibert i Jaume Dulsat, entrevistats per Albert Om (Ajuntament de Lloret)
Amaranta Gibert i Jaume Dulsat, entrevistats per Albert Om (Ajuntament de Lloret)

A més, s’han donat a conèixer qui seran el rei i la reina Carnestoltes d’aquest any a Lloret (per primera vegada seran un noi i una noia) i s’ha entrevistat a David Barba, d’Amargura Cultura, per parlar del daiquiri, el còctel que va crear el lloretenc Constantí Ribalaigua i fins i tot els presentadors n’han pogut fer una degustació, a càrrec del bartender Juan López. I també ha aparegut l’actor Joan Pau Romaní, que ha explicat que preparen una activitat oberta a tothom per al Dia de la Poesia, el 21 de març.

spot_img

El + Vist