8.5 C
Lloret de Mar
Unes nenes del Capicua fent una activitat

Cucanya de l’esplai Capicua per celebrar la Festa Major de Sant Romà

Es farà aquest dissabte, diada de Sant Romà, de 15.30 a 18 hores. I s'adreça a nens i nenes de 5 a 16 anys, amb proves adaptades a cada edat.

Unes nenes del Capicua fent una activitat

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

L’Esplai Capicua convida tots els nens i nenes de Lloret a celebrar la Festa Major amb una cucanya aquest dissabte a la tarda.

Coincidint amb la diada de Sant Romà, una vintena de monitors seran al passeig Verdaguer perquè els més petits puguin gaudir d’una sèrie de proves i tallers, tal com ha explicat un dels responsables de l’entitat, Sergi Fernández.

La cucanya es podrà fer de dos quarts de quatre a sis de la tarda i està oberta a infants de 5 a 16 anys. Cal tenir en compte que les proves s’adaptaran a cada edat, i els més petits es demana que vagin acompanyats d’un adult.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.