26.2 C
Lloret de Mar
El Turó Rodó és un dels indrets que s'afegeixen a les jornades

Cultura i patrimoni, de franc, aquest cap de setmana als principals punts d’interès de Lloret

En les Jornades Europees de Patrimoni, s'hi sumen per primer cop el Turó Rodó i Can Font.

El Turó Rodó és un dels indrets que s'afegeixen a les jornades

Darreres Notícies

Sis visites guiades gratuïtes a Lloret, aquest cap de setmana, amb motiu de les jornades europees de patrimoni. Com cada any, la vila s’hi suma a aquest projecte, organitzat per la Unió Europea, obrint les portes a diferents punts d’interès de la destinació. L’objectiu principal és fomentar el patrimoni cultural i fer-lo accessible a tothom, amb propostes destinades a un públic local i visitant.

Hi ha dos equipaments que s’incorporen, enguany, a la jornades: Can Font i el Turó Rodó. Aquest últim es va inaugurar el passat mes de juny i servirà per conèixer de primera mà com vivien el ibers. Segons la directora del departament de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, “per a Can Font el límit de persones és petit i farem una reserva prèvia de 15 persones. En el Turó Rodó, en canvi, podem ser més flexibles”.

Els horaris previstos són els següents: a les 10 del matí, a Can Saragossa, a dos quarts de 12 al Museu del Mar, al Turó Rodó a partir de la una, als jardins de Santa Clotilde a les 4 de la tarda i al cementiri modernista, a les 6. Mentre que a Can Font la visita guiada començarà a les 8 del vespre. L’oferta s’adreça a un públic familiar, de qualsevol edat.

Segons Anna Fuentes, dels diferents equipaments de patrimoni cultural de la destinació, els més visitats són els Jardins de Santa Clotilde, “per la seva capacitat i les ganes que té tothom de veure espais a l’aire lliure, que sempre són més atractius, però tots són molt interessants perquè singulars i diferents”.

Les places són limitades. Es recomana reservar entrada al Museu del Mar, al telèfon 972 36 44 54. O bé al web patrimoni.lloret.cat. Les jornades europees de patrimoni comencen aquest divendres i s’allarguen fins diumenge.

spot_img

El + Vist