4.2 C
Blanes
Membres de la CUP, ahir a la plaça del Doctor Adler

La CUP es compromet a continuar amb la DUI i la República, l’endemà de les eleccions

Militants de Lloret i Blanes han fet campanya aquest diumenge a la vila, amb la vista posada al 21D.

Membres de la CUP, ahir a la plaça del Doctor Adler

Darreres Notícies

ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA 2017 

L’endemà de les eleccions, continuar amb la declaració de independència i lluitar per implementar la república. Aquest és un dels missatges de la CUP durant la campanya del 21 de desembre, el qual ha expressat aquest diumenge en un acte a Lloret.

Amb el lema ‘Dempeus!, els militants del partit asseguren que l’única via per lluitar contra el 155 és la unilateralitat.

Jesús Elias, de la CUP Lloret, afegeix que aquests comicis es desenvolupen en un context “desconegut i excepcional” en què tenim hostatges, presos polítics, es prohibeixen els colors, se silencien opinions, a nosaltres ens treuen pancartes...”.

Des de la CUP es demana a les altres candidatures independentistes que mantinguin, com sigui, la DUI. Tasio Pulido, militant de Blanes, assenyala que la República és fonamental, l’hem votat i s’ha de construir, mantenir la lluita contra el 155, contra els presos polítics, per les llibertats…”.

La CUP, que ha fet campanya aquest diumenge a Lloret, anuncia un altre acte el proper dia 16, a Can Sabata, amb Natalia Sánchez, la cap de llista per Girona.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist