13.3 C
Lloret de Mar

Un curs d’àrab, novetat a partir del mes de gener al centre cívic del Rieral

Hi ha fins a cinc propostes, entre idiomes, pintura i dibuix per a nens, un taller d’escriptura creativa i un altre de sardanes.

Classes de pintura al Centre Cívic del Rieral
Classes de pintura al Centre Cívic del Rieral

Darreres Notícies

Inscripcions obertes per als cursos que començaran el proper mes de gener als centres cívics de la vila. Hi ha fins a cinc propostes d’allò més diverses, entre idiomes, pintura i dibuix per a nens, un taller d’escriptura creativa i un altre de sardanes.

Destaquen les classes d’àrab, que es duen a terme per primera vegada (al centre cívic del Rieral). Marc Carreras, gestor i dinamitzador dels centres cívics de Lloret, argumenta que “l’hem volgut introduir per reflectir la realitat social del poble i perquè hi ha a qui li cal aquesta formació a la feina”.

Un altre curs que comença al gener i que es repeteix respecte a l’any passat és el d’escriptura creativa. S’adreça a gent jove. “Se’ls ensenyarà a plantejar una novel·la o un relat a través de diversos exercicis, serà entretingut“, opina Carreras.

Els cursos comencen a mitjans de gener i s’allarguen dos mesos. La majoria val 18,5 euros, mentre que d’altres costen 36,5 i n’hi ha alguns de gratuïts. Donada la varietat temàtica, la finalitat és arribar al màxim nombre de persones i aficions.

Per a més informació, cal contactar amb el Centre Cívic del Rieral. El telèfon és el 972 36 44 06.

spot_img

El + Vist