15.4 C
Blanes
Curs de curtmetratges

Fer un curtmetratge amb un mòbil i iniciació al massatge, cursos del Puntet 2018

El preu de cada curs és de 18'50 euros i les inscripcions s'han de fer al Puntet. El de curtmetratges comença dimarts 23 i el de massatges, dijous 25 (20.30 hores).

Curs de curtmetratges

Darreres Notícies

Fer un curtmetratge amb un telèfon mòbil, des que es té la idea fins que es penja la pel·lícula final a internet. Aquesta és la proposta que fan l’actor Paco Moreno i el fotògraf Albert Navarro. Paco Moreno ha explicat que la intenció és que els alumnes facin el seu propi guió i muntatge.

Depenent del grup es farà un sol curtmetratge o es treballarà en petits grups. Això sí, Paco Moreno ha insistit en què tothom haurà d’enregistrar les imatges amb un telèfon mòbil. El taller, que s’organitza a través del Puntet, començarà dimarts que ve i es farà cada dimarts a dos quarts de nou del vespre.

Dos dies després, dijous 25, en el mateix horari, començarà el curs d’iniciació al massatge, que va a càrrec del fisioterapeuta Paco Martín, des de fa més de vint anys. El professor intentarà ensenyar nocions bàsiques per no fer mal a l’hora de fer un massatge quan algú té una sobrecàrrega.

El preu de cada curs és de 18’50 euros i les inscripcions s’han de fer al Puntet.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist