Divendres, 4 desembre 2020
11.3 C
Lloret de Mar

Dani Torrente fa una lloança a Lloret com a terra d’acollida en el seu pregó de Festa Major

Pronunciat, i força aplaudit, aquest dijous al Teatre, el discurs del president de la Casa de Cúllar ha inaugurat la Festa Major de Sant Romà.

Darreres Notícies

Per Nadal, grups de 10, els menors compten i s’amplia el toc de queda en les dates assenyalades

Els representants del Govern català han insistit que s'aplicarà la proposta catalana, sigui quina sigui la proposta que faci el Consell Interterritorial.

La Cursa de Nadal es podrà fer nedant, amb caiac o amb marxa nòrdica

Els participants hauran de recórrer entre 1 i 5 quilòmetres amb la modalitat esportiva que vulguin entre el 17 i el 27 de desembre. Les inscripcions ja estan obertes.

Aquest dijous es commemora el Dia internacional de les persones amb discapacitat

Som Capaços fa una crida a la població perquè comparteixi a les xarxes socials una imatge fent el signe de la igualtat.

El Teatre reobre dissabte amb Joan Pera i David Olivares

Oferiran la comèdia 'Tots neixen estrellats', que recupera una sèrie humorística del canal britànic BBC que es va emetre per TV3 als anys 80 i que va doblar el mateix Joan Pera.

Albert Vinyals farà un taller sobre creativitat en el món empresarial en temps de Covid

El taller, organitzat per Promoció Econòmica, es farà demà a la tarda per Zoom. El lloretenc convida a tothom a seguir la sessió, que serà molt pràctica.


Una lloança a Lloret de Mar, com a terra d’acollida, on totes les cultures -com la de Cúllar- s’hi senten benvingudes. Així ha estat l’emotiu pregó de Dani Torrent. Pronunciat, i força aplaudit, aquest dijous al Teatre, el discurs del president de la Casa de Cúllar ha inaugurat la Festa Major de Sant Romà.

En el pregó, Torrente ha recordat la seva arribada, des de Cúllar, amb només 15 anys, a Lloret, on, ha dit, es respiraven aires de futur. Aquí va començar treballant en l’hostaleria, va començar a l’hotel Xaine, on el van fer sentir de la família. I després va passar a la policia local, una feina de servei públic que li ha permès conèixer veïns i tradicions de Lloret.

El pregó de Sant Romà (NRLL)

Dani Torrente ha recordat com es va crear, l’any 1997, la Casa de Cúllar, juntament amb el desaparegut Juan García. I ha qualificat de somni fet realitat l’agermanament amb Lloret, que enguany arriba als 15 anys.

Abans del pregó, l’alcalde de Lloret ha assenyalat que la història de Dani Torrente és la de la pel·lícula La piel quemada. En aquest cas, la d’un jove que deixa la seva Andalusia natal per buscar un futur millor a Lloret. També l’ha titllat de persona feta a si mateixa. Jaume Dulsat ha volgut destacar els vincles que hi ha entre Lloret i Cúllar.

L’alcalde ha volgut tenir un record per al desaparegut Juan García, fundador, en el seu moment, de la Casa de Cúllar, amb Daniel Torrente.

SEGUEIX-NOS

5,260SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
13,114FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

Joan Bertran: “recordo a Maradona com un jugador excepcional, en aquell partit va fer meravelles”

Amb la recent mort de Maradona, els lloretencs han recordat l’estada del reconegut futbolista a la nostra vila. Va ser als anys vuitanta, en què l’argentí va passar deu dies a Lloret de Mar per recuperar-se d’una hepatitis.

Maradona va rescatar dos nàufrags durant la seva estada a Lloret als anys 80

Segons publica el Diari de Girona, l'embarcació amb què anava el reconegut futbolista va salvar els dos únics supervivents del naufragi d'una altra barca.

Som capaços ven mascaretes solidàries per al Centre de Distribució d’Aliments

L'entitat impulsa la campanya coincidint amb el Dia internacional de les persones amb discapacitat, en què també publicarà un vídeo per donar visibilitat al col·lectiu.