9.4 C
Lloret de Mar

Dani Torrente fa una lloança a Lloret com a terra d’acollida en el seu pregó de Festa Major

Pronunciat, i força aplaudit, aquest dijous al Teatre, el discurs del president de la Casa de Cúllar ha inaugurat la Festa Major de Sant Romà.

Darreres Notícies

Una lloança a Lloret de Mar, com a terra d’acollida, on totes les cultures -com la de Cúllar- s’hi senten benvingudes. Així ha estat l’emotiu pregó de Dani Torrent. Pronunciat, i força aplaudit, aquest dijous al Teatre, el discurs del president de la Casa de Cúllar ha inaugurat la Festa Major de Sant Romà.

En el pregó, Torrente ha recordat la seva arribada, des de Cúllar, amb només 15 anys, a Lloret, on, ha dit, es respiraven aires de futur. Aquí va començar treballant en l’hostaleria, va començar a l’hotel Xaine, on el van fer sentir de la família. I després va passar a la policia local, una feina de servei públic que li ha permès conèixer veïns i tradicions de Lloret.

El pregó de Sant Romà (NRLL)

Dani Torrente ha recordat com es va crear, l’any 1997, la Casa de Cúllar, juntament amb el desaparegut Juan García. I ha qualificat de somni fet realitat l’agermanament amb Lloret, que enguany arriba als 15 anys.

Abans del pregó, l’alcalde de Lloret ha assenyalat que la història de Dani Torrente és la de la pel·lícula La piel quemada. En aquest cas, la d’un jove que deixa la seva Andalusia natal per buscar un futur millor a Lloret. També l’ha titllat de persona feta a si mateixa. Jaume Dulsat ha volgut destacar els vincles que hi ha entre Lloret i Cúllar.

L’alcalde ha volgut tenir un record per al desaparegut Juan García, fundador, en el seu moment, de la Casa de Cúllar, amb Daniel Torrente.

spot_img

El + Vist