17.2 C
Lloret de Mar

Daniel Ligorio, Quimi Portet i El Petit de Cal Eril, al cicle de música de Santa Cristina

El primer concert arriba aquest divendres, en què el reconegut pianista català Ligorio interpretarà un repertori excepcional de Piazzola, Berstein i Gershwin.

El pianista Daniel Ligorio obre el cicle de música a Santa Cristina.
El pianista Daniel Ligorio obre el cicle de música a Santa Cristina.

Darreres Notícies

Aquest divendres arrenca el cicle de música al paratge de Santa Cristina, que organitza l’Obreria cada mes d’agost. La primera actuació anirà a càrrec del pianista de prestigi internacional Daniel Ligorio. Interpretarà un repertori d’autors clàssics com Piazzola, a més del ‘Rhapsody in Blue’ de George Gershwin o Leonard Bernstein, autor de la banda sonora de ‘West Side Story’.

servicios profesionales jimenez

El paratge de Santa Cristina serà l’escenari ideal per a la música del pianista català. Nascut a Martorell fa 44 anys, Ligorio ha construït una carrera artística de gran projecció com a solista i component de diferents agrupacions de càmera. A més, ha estat de gira arreu d’Europa i Amèrica.

Daniel Ligorio serà un tret de sortida de luxe al cicle Música a Santa Cristina, que també comptarà amb els concerts de Quimi Portet, el 13 d’agost, i d’El Petit de Cal Eril, el dia 20.

L’obrer major de Santa Cristina, Arseni Frigola, assenyala que han programat un cicle “per a tots els públics”.

El cartell del cicle de música a Santa Cristina.
El cartell del cicle de música a Santa Cristina.

Amb motiu de les mesures de prevenció, el concert d’aquest divendres es durà a terme a fora de l’ermita, a la plaça que hi ha a l’entrada. Mentre que els altres dos seran a la plaça del Pi.

La venda d’entrades es farà directament, el mateix dia de l’espectacle, al mateix paratge de Santa Cristina. Tots els concerts comencen a dos quarts d’11 de la nit.

spot_img

El + Vist