8.3 C
Lloret de Mar

Demetrio Olivas, candidat de Valents a Lloret de Mar

Amb ell, ja hi ha anunciats fins a 10 caps de llista per a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

El candidat de Valents a Lloret
El candidat de Valents a Lloret

Darreres Notícies

Demetrio Olivas, president de la Junta Local de Valents a Lloret de Mar, serà el candidat a l’alcaldia del municipi de cara a les eleccions d’aquest mes de maig. Afirma que assumeix el càrrec amb “una gran responsabilitat de representar els interessos del partit a Lloret”.

servicios profesionales jimenez

Demetrio Olivas anuncia que les mesures principals que vol dur a terme és “una correcta administració dels recursos de l’Ajuntament, millorar la neteja i l’estat de la via pública, augmentar la seguretat a tot el municipi, a més d’afavorir les PIMES amb noves obertures d’establiments”.

Amb l’anunci de Demetrio Olivas al capdavant de Valents, ja coneixem fins a 10 caps de llista per a Lloret. Són Albert Ferrández per ERC, Lara Torres per Sumem Lloret, Joan Carles Amaya per Més Lloret, Adrià Lamelas pel PSC, Albert Robert per Tots per Lloret, Frederich Guich per Lloret en Comú Podem, Jordi Martínez per Junts, Jordi Hernández per Ciutadans i Miguel Moreno pel PP.

El proper 28 de maig és la data marcada a les urnes. A diferència d’altres comicis, les eleccions municipals estan fixades per llei: sempre són cada quatre anys. Exactament, el quart diumenge del mes de maig.

spot_img

El + Vist