16.5 C
Lloret de Mar
Carrer del Carme, on hi ha hagut l'escorcoll.

Detenen 3 persones per venda de drogues i robatoris a Lloret

Hi ha una quarta persona en busca i captura, que s'espera detenir a les pròximes hores.

Carrer del Carme, on hi ha hagut l'escorcoll.

Darreres Notícies

Detenen 3 persones a Lloret de Mar per venda de droga i robatoris comesos amb violència. Els fets han tingut lloc aquest dijous al matí, al carrer del Carme, al casc antic, en una operación conjunta entre la Policia Local i Mossos d’Esquadra.

Segons fonts municipals, el dispositiu ha consistit en escorcollar tres habitatges, on s’hi ha trobat diferents tipus de drogues, com cocaïna, èxtasi i marihuana.

La policia, aquest dijous al Carrer del Carme (Mercedes Perez)
La policia, aquest dijous al Carrer del Carme (Mercedes Perez)

La policia també ha confiscat diners en efectiu i una gran quantitat d’objectes robats com 25 telèfons mòbils, ordinadors portàtils o càmeres reflex. Es tracta de material que ha estat robat amb violència al centre de la vila i en altres poblacions.

El resultat ha estat la detenció de 3 persones i n’hi ha una quarta a la qual estan buscant. Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana, assenyala que “esperem detenir-la en les pròximes hores”. No es descarten més detencions dins aquesta operació i es manté la vigilància a la zona.

Les cues de trànsit, ahir, en l'accés a Lloret per la C-63.
Les cues de trànsit, ahir, en l’accés a Lloret per la C-63.

En un altre ordre de qüestions, el regidor lamenta les cues que s’estan produint aquests dies per entrar a Lloret per la C-63 de Vidreres, a causa de les obres d’asfaltat de la carretera, que van a càrrec del govern català.

Sais espera que avui sigui l’últim dia dels treballs i també de les retencions, que han provocat queixes dels conductors. Afegeix que la previsió és que la millora dels accés de la urbanització dels Pinars, a la mateixa C-63, s’executi al llarg d’aquest 2022.

spot_img

El + Vist