15.4 C
Blanes
Els Mossos d'Esquadra.

Detenen a Lloret i Prat de Llobregat quatre homes fugits de les autoritats judicials

Localitzen i arresten en tres dies a Catalunya quatre persones que tenien ordres europees de detenció i entrega. Tres dels detinguts tenien antecedents al país per fets similars pels que estaven reclamats.

Els Mossos d'Esquadra.

Darreres Notícies

Els Mossos van detenir entre el 27 i el 29 d’abril quatre homes d’entre 24 i 64 anys que estaven fugits de les autoritats judicials que els reclamaven, segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN). El 27 d’abril, els agents van detenir al Prat de Llobregat un home reclamat per les autoritats belgues per diversos robatoris amb violència i intimidació comesos a Bèlgica. L’arrestat utilitzava una identitat falsa en què constava com a menor i els robatoris eren extremadament violents. Un dia després, els Mossos van detenir en una associació cannàbica de l’Hospitalet de Llobregat un home reclamat per Alemanya per delictes contra la salut pública. L’home feia viatges freqüents a Alemanya on desenvolupava la seva activitat il·lícita i tenia antecedents pels mateixos fets al nostre país.

Les altres detencions es van produir el 29 d’abril, quan els agents van realitzar dues detencions a Lloret de Mar. La primera va ser la d’un home romanès que vivia en una urbanització d’alt nivell amb la seva família i tenia una ordre de detenció emesa per les autoritats franceses per delictes contra la salut pública. L’home aprofitava que tenia una empresa de transports per introduir en territori francès les substàncies. El segon detingut és de nacionalitat polonesa i tenia una ordre emesa per les autoritats del seu país per delictes contra el patrimoni.

Els quatre arrestats van ingressar en presó preventiva a l’espera de ser extradits als països que els reclamen.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist