19.2 C
Lloret de Mar
La víctima es recupera al Trueta de Girona

Detingut un home relacionat amb l’apunyalament d’un jove a Lloret de Mar

Els fets van passar diumenge passat a primera hora del matí i la investigació continua oberta, perquè l'autor principal dels fets segueix desaparegut.

La víctima es recupera al Trueta de Girona

Darreres Notícies

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home relacionat amb l’apunyalament a un jove de 26 anys a la sortida d’una discoteca de Lloret de Mar diumenge passat. La investigació continua oberta, perquè l’autor principal dels fets segueix desaparegut.

Segons el Diari de Girona, els fets van passar pels volts de quarts de set del matí, després que la víctima i els agressors es barallessin a fora de l’establiment, situat a l’Avinguda Just Marlés de Lloret. Va ser un agent de la Policia Local, que estava fora de servei, qui va atendre la víctima i va alertar als Serveis d’Emergències Mèdiques. En un primer moment se’l va traslladar a l’hospital de Calella, però per unes complicacions posteriors, se’l va acabar derivant al Trueta de Girona, on es recupera favorablement de la ferida i ja és a planta.

Malgrat que els motius de la baralla no han transcendit, fonts properes expliquen que els implicats es coneixien, ja que havien estat parents anteriorment. Després de l’apunyalament, l’agressor va sortir corrent del lloc. Aleshores, l’agent que estava fora de servei va auxiliar al jove que tenia una ferida a la part baixa de l’abdomen fins que van arribar els serveis sanitaris que se’l van emportar a l’hospital.

spot_img

El + Vist