12.5 C
Lloret de Mar

Detingut un jove de 19 anys acusat de violar una menor a Lloret

La noia se'l va trobar al damunt quan es va despertar i la investigació segueix oberta per aclarir si es va arribar a consumar l'agressió.

Mossos d'Esquadra a l'aeroport d'El Prat (Joan Puig)
Mossos d'Esquadra a l'aeroport d'El Prat (Joan Puig)

Darreres Notícies

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 19 anys acusat de violar una menor a Lloret de Mar. El noi, de nacionalitat alemanya, es va entregar quan era a l’aeroport del Prat, abans de deixar el país.

servicios profesionales jimenez

El Diari de Girona publica que els fets haurien tingut lloc la nit de dimarts a dimecres en un hotel de Lloret, segons van confirmar els Mossos. El detingut havia sortit de festa amb un grup de joves i un cop van arribar a l’hotel va intentar tenir relacions sexuals amb la víctima, que formava part del mateix grup i tenia 16 anys. La noia va negar-s’hi i, seguidament, es va quedar adormida. En despertar-se, es va trobar el detingut al damunt. Davant la sospita d’haver sigut víctima d’una agressió sexual, va trucar els Mossos i també va acudir acompanyada a un centre mèdic de Calella.

La Unitat d’Investigació de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Blanes va identificar el presumpte agressor, i van personar-se a l’hotel on s’estava allotjant, però no el van trobar. Tenien la sospita que, tot i que tenia un bitllet de tornada previst per aquest proper diumenge, hauria avançat el vol per eludir la policia. Amb tot, van poder obtenir el seu telèfon mòbil, i van requerir-lo perquè es presentés a la comissaria de Blanes. No es va presentar, tot i que, cap a les sis de la tarda, va acudir a l’oficina dels Mossos d’Esquadra a l’aeroport del Prat. Es va identificar i van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual.

La investigació segueix oberta per aclarir si l’agressió es va arribar a consumar. No consta que l’arrestat tingués antecedents per aquest tipus de delictes. Està pendent de passar a disposició judicial.

spot_img

El + Vist