14.7 C
Lloret de Mar

‘Devoris Causa’ aterra a Lloret amb tres funcions per a tots els públics

A més, farà una quarta funció per a l'alumnat de l'Institut Escola. Segons la companyia Escarlata Circus, l'espectacle "tracta de tot i de res" i agrada a tots els públics.

Devoris Causa (Escarlata Circus)
Devoris Causa (Escarlata Circus)

Darreres Notícies

La companyia Escarlata Circus aterra al Teatre de Lloret amb l’espectacle de circ Devoris Causa. Un xou que tracta de tot i de res.

servicios profesionales jimenez

Així ho apunta el seu director, Jordi Aspa, que ressalta que hi ha un secret que el públic haurà de descobrir in situ. Tant l’espai com la dramatúrgia són circulars.

“Tracta de moltes coses i alhora de cap, però no us podem explicar gaire res, perquè hi ha un secret que heu de venir a descobrir”

Jordi Aspa

Devoris Causa es va crear l’any 2008 i durant 13 anys ha fet vora 600 funcions. Segons Jordi Aspa, l’espectacle atrapa un públic molt variat.

Demà al matí, la companyia farà una funció especial per part de l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Escola. Després, hi haurà tres sessions obertes al públic: demà mateix a les vuit del vespre i dissabte, a les cinc i a les vuit. El preu de les entrades és de 14 euros.

spot_img

El + Vist